Klanten zeggen,

Marianne Ploegaert

Talita kijkt echt naar de persoon die voor haar staat. Zij heeft een enorme positieve impact op mij en geeft praktische tips die mij diep in mijn hart raken en waar ik echt iets mee kan!  Nu al zin in de volgende performance sessie!

Leona Philippo

Leona%20persfoto%20-%20fotografie%20Dion

Mijn eerste sessie bij Talita heeft meteen al zoveel meer bewustzijn gecreëerd; in hoe ik adem maar ook in hoe ik me door het leven heen beweeg. Op welke niveaus ik meer mag focussen, welke uitkomst dat kan brengen waardoor ik efficiënter aan mijn omgeving kan geven, en dat tegelijkertijd mijn eigen kern of kracht niet verloren gaat maar er juist door wordt aangevuld.

Wat Talita allemaal weet aan te tippen en over te brengen is super waardevol gebleken. Dat gun ik iedereen! 

Screenshot_20210323-163012_Instagram_edi

Femke Zonnevelt

Ik ben danseres en vind zingen ook heel erg leuk. Ik heb Talita gevraagd om mij er mee te helpen omdat ik mij heel erg prettig bij haar voel. Ze heeft een hele fijne energie en een lieve persoonlijkheid.

 Tijdens de les weet ze alles uit je te halen, zonder teveel druk op jou te leggen.

Je werkt hard maar er heerst een ontspannen sfeer. Ze luistert ook goed naar wat jij wilt. Welke doelen en wensen je hebt. Buiten de les om staat ze ook altijd voor je klaar, om b.v. feedback te geven, als je vragen hebt.  

Ik heb nu een aantal lessen achter de rug en ik ervaar enorm veel vooruitgang. Ik heb ook veel ontdekt over mezelf en mijn stem.

Dankjewel Talita!

Pearl Jozefzoon

IMG-20210407-WA0002.jpg

De sessie bij Talita was ontzettend fijn. 
Talita creëert een fijne en veilige sfeer waardoor ik me goed op me gemak voel. Ze straalde zoveel rust uit en ze nam echt de tijd voor me.  Ik vond de oefeningen erg prettig om te doen,  even mn drukke hoofd uitschakelen. Soms kan  ik me in het dagelijks leven vaak druk maken; doe ik het wel goed, hoort dit wel zo?  Dat kon ik even helemaal loslaten en m’n focussen op de adem, en Talita begeleidde mij daarin op een prettige rustige manier. 

 

Talita en ik hebben ook raakvlakken als het gaat om onze gedeelde passie muziek. We zijn allebei zangeres en hebben kwam ik achter soortgelijke uitdagingen gehad in het verleden als het gaat om zingen/performen. Met haar kon ik daarover een mooi en open gesprek voeren en fijne tips van haar ontvangen over hoe daar mee om te gaan. Mijn wens is om steeds meer en meer mezelf te durven zijn op podium, zonder angst en andere belemmeringen. Ik weet zeker dat verdere coaching van Talita iets kan toevoegen aan mijn reis daarnaartoe.